Reformes de Naus Industrials

A Vilà i Cot, tenim una ample experiència en la fabricació, adequació i millores de naus industrials. Oferim una àmplia gamma de serveis adaptats a les necessitats dels nostres clients, entre els quals s’inclouen:

La nostra experiència al teu servei

Ens encarreguem de la instal·lació de diversos paviments continus, epoxi i de formigó.

Treballem de manera propera i col·laborativa amb els nostres clients per assegurar-nos que cada projecte sigui executat amb la màxima qualitat i eficiència.

Ens assegurem de complir les normatives vigents i oferir solucions que millorin la productivitat i la seguretat en l’entorn de treball.

A més, realitzem tota mena de reformes, des de reformes integrals fins a petites renovacions, sempre amb la mateixa dedicació i atenció als detalls que ens caracteritzen.

reforma en general
nave industrial

Tipus de paviments per a naus industrials

El paviment d’una nau industrial és una de les parts més importants de la seva estructura.

Per això, cal triar el revestiment adequat per garantir la seguretat dels treballadors, evitar accidents i reduir els costos de manteniment a llarg termini.

pavimento de hormigón

Paviments de formigó

El paviment de formigó és un dels revestiments més comuns per a naus industrials.

És un material resistent, durador i econòmic amb la possibilitat de personalitzar-lo amb diferents acabats per millorar-ne l’aparença, com el polit, el gravat o el tenyit.

pavimento de epoxi

Paviments epoxi

Aquest tipus de paviment és una altra opció popular. Aquest tipus de revestiment és resistent als químics, a l’abrasió i a la humitat, cosa que el fa ideal per a entorns amb alta demanda de resistència.

Els paviments epoxi són fàcils de netejar i es poden personalitzar amb diferents colors i acabats.

pavimento de resina

Paviments de resines

Els paviments de resines són una opció versàtil i resistent per a naus industrials.

Aquests revestiments són capaços de suportar càrregues pesades, abrasió i productes químics.

La seva superfície és antilliscant, cosa que els fa ideals per a àrees de producció o magatzems.

pavimento de vinilo

Paviments de vinil

Una altra opció popular per a naus industrials són els de vinil. Aquest material és resistent, durador i fàcil de netejar.

La seva superfície és antilliscant, cosa que els fa ideals per a zones amb alta demanda de seguretat i és capaç de suportar càrregues pesades, cosa que el fa adequat per a entorns de producció.

En considerar les opcions de revestiment disponibles, és important tenir en compte les necessitats específiques de la nau i triar un material que sigui resistent, durador i adequat per a l'entorn de treball.

Els nostres compromisos

QUALITAT

Productes i serveis de la més alta qualitat per satisfer les necessitats dels nostres clients. Implementem processos rigorosos de control de qualitat a cada etapa del procés de producció i prestació de serveis per garantir l'excel·lència en tot allò que fem.

SATISFACCIÓ DEL CLIENT

Escoltar les necessitats i oferir solucions a mida, garantint sempre la màxima qualitat als nostres serveis i treballant amb primeres marques del mercat.

SOSTENIBILITAT

Implementem pràctiques i polítiques per minimitzar el nostre impacte al medi ambient, reduir el consum de recursos i promoure la conservació de la natura. També ens assegurem de treballar amb proveïdors i socis compromesos amb la sostenibilitat.

nova construcció

Amb Vila i Cot tindràs la millor opció per a totes les necessitats de remodelació de la teva cuina.

Amb la nostra àmplia gamma d´acabats, podem crear la cuina que sempre has desitjat, cuidant fins a l’últim detall.