Reformes en general

Les reformes en general són reptes importantíssims en cada projecte que fem, tant com a reformes simples, completes, de banys, cuines o qualsevol altra actuació.

A Vilà i Cot treballem el projecte amb els nostres tècnics i decoradors, pensant amb la necessitat del mateix i adaptant-lo a l’àmbit on s’executa, per així tenir una reforma integrada.

Tenim una metodologia de treball ben coordinada amb tots els industrials i molt dinàmica per als nostres clients; fent-los partícips durant tota la reforma, sobretot a l’hora d’escollir els materials, punt que creiem molt importat per a un bon resultat final.

En reformes de cuines i banys, disposem de diferents col·laboradors per tal de poder adaptar aquest tipus de reforma a totes les necessitats, tant econòmiques, com de disseny, tenint present que sempre treballem amb materials de bona qualitat.

Definició del projecte

Una reforma d’habitatge defineix les característiques que té l’obra i els passos que cal seguir per construir-la, és el mètode més eficaç per tenir un pressupost tan ajustat com sigui possible.

reforma en general
reforma baño

Reformes de banys

Amb la reforma del bany ens adaptem al teu gust i necessitats fent que aquest espai vital sigui el més agradable i funcional possible.

Reformes de cuines

A Vila i Cot tenim el disseny de cuina adequat per a tu. Ja sigui un disseny modern, tradicional o una intermedi: el tenim. 

Creem i reformem les nostres cuines per adaptar-se a l’entorn on estaran i a les teves preferències. Amb la nostra àmplia gamma d´acabats, podem crear la cuina que sempre has desitjat, cuidant fins a l’últim detall.

Tindràs la cuina dels teus somnis en un obrir i tancar d’ulls!

reforma cocina

Amb Vila i Cot tindràs la millor opció per a totes les necessitats en reformes en general

Amb la nostra àmplia varietat d’acabats, tenim la capacitat de crear la cuina o bany que sempre heu desitjat. Som especialistes transformant els teus espais perquè llueixin impecables i s’adaptin a les teves necessitats.